Wordt er binnen jouw bedrijf gewerkt met een magazijn met stellingen die bijna tot aan het plafond reiken, dan weet je hoe lastig het kan zijn om dan veilig te werken en ongelukken en schade te voorkomen. Soms halen mensen halsbrekende toeren uit om de producten te plaatsen of valt er een pallet of doos tijdens het opbergen. Dat kan met de juiste apparatuur vaak voorkomen worden. Eén van de apparaten die daarbij helpt is een elektrische stapelaar. Met dit hulpmiddel kun je zonder moeite de grootste pakketten op grote hoogte veilig wegzetten. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van het gebruiken van dit slimme apparaat dat heel veel kracht heeft.

Veilig op hoogte werken

Als je op hoogte moet werken en daar een hoop gewicht moet verplaatsen dan wil je dat het op een veilige manier gebeurt. Niemand heeft er baat bij als er producten tijdens het verplaatsen beschadigen. We kennen allemaal de filmpjes wel waarin een hele pallet op de grond valt. Leuk om te zien als het niet jouw spullen zijn, een stuk minder leuk als het jezelf overkomt. Met een elektrische stapelaar is dat verleden tijd. Deze machine staat altijd klaar om je te helpen bij het verplaatsen van grote dozen en pallets zonder ze te laten vallen. Dat scheelt jou een hoop inspanning en zorgt voor minder schade op jouw afdeling.

Efficiënter werken met elektrische stapelaar

Met een elektrische stapelaar kun je een stuk slimmer werken in de opslagruimte. Niet alleen kun je makkelijker de spullen op de juiste plek zetten. Het gaat over het algemeen ook een stuk sneller. Als je veel gebruik maakt van de apparaten kun je bij een elektrisch model kiezen voor een extra sterke batterij die snel oplaadt. Dan kun je binnen een kwartier weer aan de slag met het apparaat. Zo hoef je nooit meer je mankracht in te zetten voor het zware werk op grote hoogte. Daarbij kun je je mensen ook niet sneller maken dan ze zijn. Met een hulpmiddel kunnen ze wel sneller werken.

Kostenbesparend en duurzaam werken

Een elektrische stapelaar levert geld op doordat je sneller en efficiënter kunt werken. Dat mes snijdt aan twee kanten. Daarbij voorkom je schade aan producten. Dat kan op jaarbasis een grote kostenpost zijn. Een ander voordeel is dat er minder medewerkers uitvallen omdat er minder ongelukken gebeuren. Ook dat is een aanzienlijke schadepost minder. Met de elektrische modellen werk je op een duurzame manier zodat je als bedrijf laat zien dat je aandacht hebt voor mens en milieu en je verantwoordelijkheid neemt.

Minder ongelukken met elektrische stapelaar

Met een elektrische stapelaar voorkom je ongelukken en dat helpt bij het terugdringen van het ziekteverzuim. Daarnaast hebben je werknemers geen last meer van overbelasting wat ook blessures en langdurig ziek zijn helpt voorkomen. Je creëert met de machines van Be Green Techniek een veilige omgeving voor je mensen waar ze onder gezonde arbeidsomstandigheden kunnen werken. Dat is veel waard in een onderneming. Het maakt niet alleen je medewerkers blij, het maakt ook je personeelsafdeling blij.

 

Categorieën: Nieuws