Wist je dat leasing privé kan? Regel je je leasing privé, dan betekent dit dat je in je vrije tijd met een leasingwagen rijdt. Wat zijn hiervan de voordelen? Ik zet ze hieronder op een rijtje.

Gloednieuwe wagen

Misschien droom je wel van een nieuwe wagen, maar ligt deze toch net iets buiten budget. Private leasing België; iets voor jou? Een duik hierin leert dat leasing een goede optie kan zijn, omdat je enkel betaalt voor je gebruik en verbruik, niet voor de aankoop van de wagen.

Jouw makelaar

De keuzemogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je bekijkt samen met een makelaar welk budget je voor ogen hebt, hoeveel kilometers je rijdt en welke wagens in aanmerking komen en goed aansluiten bij jouw noden. Jouw makelaar maakt duidelijke afspraken met jou over de formaliteiten die je dient te vervullen en het financiële plaatje. Ook nadien blijft je makelaar beschikbaar voor je vragen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor je het weet staat jouw nieuwe wagen te pronken voor jouw voordeur!

Geen vervelende administratie bij aankoop of verkoop van uw wagen

Aangezien je niet de eigenaar wordt van de wagen, hoef je je geen zorgen te maken over de administratie rond de aankoop en verkoop ervan. Weer wat zorgen minder, niet? Een duidelijk bijkomstig voordeel bij private leasing in België.

Restwaarde van de wagen

Wanneer je een nieuwe wagen koopt, daalt deze in waarde vanaf je de eerste kilometers ermee gereden hebt. Hierover hoef je je bij je leasingwagen geen zorgen te maken, je betaalt enkel voor het gebruik en verbruik van de wagen.

Vast maandelijks bedrag voor mobiliteit

Sommige maanden zijn zo al duur genoeg, zonder dat er nog dure rekeningen voor de wagen bij komen. Verlies je deze even uit het oog en vallen ze dan in de brievenbus, dan krijg je nagenoeg een mini-hartaanval van de bedragen die hierop vermeld staan. Weg daarmee! Wanneer je een wagen leaset voor privégebruik, dan betaal je een vast maandelijks bedrag voor je mobiliteit. Praktisch en comfortabel, zodat jij je minder zorgen hoeft te maken over de rekeningen en administratie hierrond.

Wat is er inbegrepen in dat bedrag?

Je krijgt voor het vast bedrag dat je betaalt bovendien een omnium verzekering, Europese pechbijstand (en dit 24 uur per dag en 7 dagen op 7), een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand wanneer je dit nodig hebt. Daarnaast is je btw, inschrijvingstaks en verkeersbelasting inbegrepen alsook alle herstellingen en zomerbanden (die vervangen worden bij slijtage).

Categorieën: Auto