P.B. Automotive 50 jaar historie van garage PM Baak en zoon tot aan Auto Baak Voorschoten

In 1964 is Piet Baak gestart met zijn eigen garagebedrijf in de kas van zijn vader aan de Veurseweg te Voorschoten, gelegen tussen Den Haag en Amsterdam.
Na vele jaren daar hard gewerkt te hebben en behoorlijk gegroeid te zijn, is Piet met zijn vrouw Lia en medewerkers “verkast” naar de overzijde van de Veurseweg alwaar zij vele jaren als Alfa-Romeo dealer PM Baak en zoon BV op deze prachtige locatie hun activiteiten hebben voortgezet.

Inmiddels bestaat het bedrijf al 50 jaar. Sinds 1 juni 2014 is het bedrijf overgenomen door Mirjam Moria met ondersteuning van bedrijfsleider Richard van Dorp.

Al onze medewerkers van P.B. Automotive waren al jaren werkzaam bij Baak voorschoten. hetgeen absoluut een positieve uitstraling heeft naar onze klanten en waar wij zeker trots op zijn.

Wij streven ernaar P.B. Automotive op dezelfde wijze voort te zetten met dezelfde open cultuur, waarbij u als klant, onder het genot van een kopje koffie, kunt rekenen op een goede service en een deskundig advies van één van onze monteurs. Uiteraard kunt u bij ons altijd een blik werpen onder uw eigen auto en kunnen wij u eventueel, met de nodige tekst en uitleg, laten zien wat er kapot is aan uw auto.

Kom langs en ervaar onze openheid en vakmanschap!!

Of bel ons 071-5612215