Apk KeuringAPK Keuringen in Voorschoten


Voor APK keuring van alle automerken en types bent u bij ons aan het goede adres.
Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw auto perfect te kunnen onderhouden, repareren en te keuren. Deze APK worden bij een kleine- of grote onderhoudsbeurt zelfs gratis uitgevoerd door ons APK keuringsstation. U betaald dan echter alleen nog de afmeldkosten en de viergassentest of de roetmeting bij een dieseluitvoering.
Dit alles doen wij met een goede service, hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om in een tijd van hergebruik en matiging te kiezen tussen originele onderdelen, imitatie onderdelen en gebruikte onderdelen mits de kwaliteit gewaarborgd blijft en indien voorradig.

Wat doen wij?

  • APK diesel-uitvoering € 49,95 incl. BTW, roetmeting en afmeldkosten
  • APK benzine- uitvoering € 39,95 incl. BTW, 4-gassentest en afmeldkosten
  • Grote onderhoudsbeurt APK Gratis
  • Kleine onderhoudsbeurt APK Gratis
  • apk-lichte-voertuigen-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De keuringsplicht en de regelgeving staat in de Wegenverkeerswet 1994. De wet en regelgeving kunt u inzien op overheid.nl Bij een APK-keuring worden er alleen punten gecontroleerd die met de veiligheid van uw auto te maken hebben. APK is een momentopname en geeft dus geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Garagebedrijf P.B. Automotive is een RDW erkend APK station voor zowel benzine- als dieselauto's. bij een onderhoudsbeurt voeren wij de apk gratis uit.